« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

 

Een nieuwe service vanuit onze praktijk is mijngezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?

U kunt in de agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-consult aan uw huisarts en een deel van uw medisch dossier inzien. U ontvangt, indien gewenst, een bevestiging en herinnering van uw afspraak. U heeft toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaalreceptuur aanvragen.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?

U dient zich eerst bij Mijngezondheid.net aan te laten melden door uw huisarts. Dit kunt u op deze link doen.

Bij MijnGezondheid.net kunt u vervolgens inloggen met uw DigiD met smscode. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts.

Soms is het nog nodig om uw huisarts te vragen om uw dossier vrij te geven.

Ondersteuning
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnGezondheid.net? Laat het ons weten via mailto:assistente@meenks-schoof.nl of meld het aan de assistente. Wij helpen u graag.