« terug naar vorige pagina

Ik geef toestemming

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal als we het nodig hebben. Of we nu chronisch ziek zijn, of na een ongelukje op de huisartsenpost komen. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over onze gezondheid op dat moment. Want dat kunnen niet alle zorgaanbieders weten. Gelukkig kunnen wij belangrijke gegevens over uw gezondheid delen met de huisartsenpost via het Landelijk Schakelpunt. Maar alleen als het nodig is. En alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven.

In onderstaand filmpje vindt u een duidelijk voorbeeld van hoe het LSP (Landelijk Schakelpunt) werkt. 

Deze uitwisseling van gegevens is met name belangrijk omdat in het weekend en ’s avonds en ’s nachts de spoedeisende huisartsenzorg wordt waargenomen door de huisartsenpost Midden Holland. Zij kunnen op deze manier uw gegevens inzien. 

Op Volgjezorg.nl kunt u meer informatie vinden en kunt u online uw toestemming regelen voor de uitwisseling van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt. Het is ook mogelijk om het toestemmingsformulier te downloaden en te printen. Lever het daarna volledig ingevuld in bij onze praktijk en bij uw apotheek. Download hier het Toestemmingsformulier LSP.