« terug naar vorige pagina

Bloedprikken

Er wordt dagelijks in Lekkerkerk van 08:30u – 10:00u bloed afgenomen door het Groene Hart Diagnostisch Centrum in ons gezondheidscentrum de Polder, Wilhelminastraat 2c in Lekkerkerk. Dit is op de eerste verdieping. De eerste verdieping is ook per lift bereikbaar en rolstoel/scootmobiel toegankelijk.

Bloedprikken is alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via bloedprikken.ghz.nl of via het tel.nr. 0182 – 75 72 31. 


U kunt alleen bloedprikken wanneer u een prikformulier of zorgdomeinverwijzing heeft van uw huisarts of specialist uit het Groene Hart Ziekenhuis. Labformulieren vanuit het IJssellandziekenhuis kunnen helaas niet worden uitgevoerd door het Groene Hart Diagnostisch Centrum. U kunt hiervoor terecht op onderstaande locatie in de Krimpen aan de IJssel. Patiënten die niet in staat zijn daar naartoe te gaan dienen te overleggen met de assistente van hun specialist in het IJsselland Ziekenhuis. 

De STAR prikt niet (meer) in Lekkerkerk. Wel is het mogelijk om op afspraak bloed af te laten nemen op een andere locatie, deze maakt u via hun website. De dichtstbijzijnde locatie is het Gezondheidscentrum aan de Groenendaal 1 te Krimpen a/d IJssel. Op deze locatie kunt u ook bloed afnemen voor een specialist van het IJssellandziekenhuis.