« terug naar vorige pagina

Bloedprikken

Update 17-05-2021:

Vanaf 14 september wordt er dagelijks in Lekkerkerk van 08:30u – 09:30u bloed afgenomen door het Groene Hart Diagnostisch Centrum in ons gezondheidscentrum de Polder, Wilhelminastraat 2c in Lekkerkerk. Dit is op de eerste verdieping. De eerste verdieping is ook per lift bereikbaar en rolstoel/scootmobiel toegankelijk.

Per 25 mei zal dit alleen op afspraak zijn. U kunt een afspraak maken via bloedprikken.ghz.nl of via het tel.nr. 0182 – 75 72 31. 


U kunt alleen bloedprikken wanneer u een prikformulier of zorgdomeinverwijzing heeft van uw huisarts of specialist uit het Groene Hart Ziekenhuis. Labformulieren vanuit het IJssellandziekenhuis kunnen helaas niet worden uitgevoerd door het Groene Hart Diagnostisch Centrum. U kunt hiervoor terecht op onderstaande locatie in de Krimpen aan de IJssel. Patiënten die niet in staat zijn daar naartoe te gaan dienen te overleggen met de assistente van hun specialist in het IJsselland Ziekenhuis. 

De STAR prikt niet (meer) in Lekkerkerk. Wel is het mogelijk om op afspraak bloed af te laten nemen op een andere locatie, deze maakt u via hun website. De dichtstbijzijnde locatie is het Gezondheidscentrum aan de Groenendaal 1 te Krimpen a/d IJssel. Op deze locatie kunt u ook bloed afnemen voor een specialist van het IJssellandziekenhuis.