« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner Somatiek

Gerdien Otterspeer en Lia Hogendoorn zijn onze praktijkondersteuners Somatiek. Zij begeleiden patiënten met chronische ziekten. In onze praktijk begeleiden zij met behulp van de protocollen van mediis de patiënten met suikerziekte, COPD, astma en hart- en vaatziekten. Ook bieden ze ondersteuning bij het stoppen met roken.

Zij hebben hun eigen spreekuur. U kunt via de assistente bij hen een afspraak maken.

Praktijkondersteuner GGZ 

Ouiam Habbou en Liesbeth Graner zijn onze praktijkondersteuners GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Beiden zijn psycholoog en zij begeleiden patiënten met milde tot matig ernstige psychische klachten. Liesbeth heeft naast algemene psychologische zorg als aandachtgebied kind en jeugd, werkdruk en overbelasting en ACT (Acceptance and Commitment Therapie). Ouiam heeft naast de algemene psychologische zorg bij o.a. depressies en angstklachten, als aandachtgebied rouwverwerking, werkdruk en overbelasting. Zij maakt daarbij veel gebruik van het KOP model en Cognitieve gedragstherapie.

Een eerste afspraak voor de POH GGZ krijgt u meestal via de huisarts. U kunt ook met de assistente bellen voor een afspraak bij de POH GGZ.